Så skal vi til Silkeborg igen

Bo og Vibeke rykkede jo familiens teltpæle op og flyttede fra Gilleleje til Silkeborg for 3-4 måneder siden. De havde fået lyst til at prøve et nyt sted i DK, og et nyt sted at lufte løbeskoene 🙂

 

Nu er Silkeborg jo det eneste(!) sted i DK, hvor naturen kan måle sig med vores egen legeplads i Tisvilde, så det ligger lige til højre fod at tage på en lille (løbe)visit hos Bo og Vibeke, så vi kan få lidt Silkeborg-jord under sålerne og hygge sammen.

 

Bo har inviteret os i weekend’en 2.-3. sept og har løseligt tænkt tiden brugt som følger:

 

Afgang fra Helsinge 7.30

Ankomst lørdag ca middag ved Silkeborg vandrehjem, og efter madpak eller lign. lunter vi alle en tur på f.eks et MTB spor på ca 30km – med mulighed for at stå af halvvejs eller mulighed for en meget mindre tur i lavt tempo.

Aftensmad/hyg hos Bo og Vibeke. Søndag ca kl 8.30 løbetur fra Bo og Vibeke i Gjern bakker og omegn, ca 15-20 km – vi kan nok ikke helt undgå asfalt, men Bo lover at gøre sit bedste.

Bad og morgenmad hos Bo og Vibeke bagefter – derefter hjemrejse. Forventet hjemme i Helsinge midt på eftermiddagen søndag.

 

Nordtrim gir transporten, overnatning på Silkeborg vandrerhjem er for egen regning. Middag og morgenmad hos Bo og Vibeke splitter vi.

 

Der bliver mulighed for forskellige distancer og tempi, så ingen skal blive hjemme pga ”angst” for løbeudfordringerne. Som regel kan man løbe længere i lækker natur, end man selv tror…. De fede oplevelser og det gode fællesskab forærer ganske enkelt flere km til os alle sammen  😉

Børn er naturligvis velkomne på turen, men vi har endnu ikke besluttet, om der vil blive tilrettelagt egentlige lege- og familietiltag.

 

Tilmelding på mail til Camilla (pollas@os.dk) senest 15. Juli, så vi kan reservere sengene på vandrerhjemmet i ordentlig tid.

 

 

 

Skriv et svar