CPH Half

Sidste år fik klubben et stort DM, idet Leif, Søren G og Preben vandt deres aldersklasse for hold. Det var flot, og måske kan de gentage det i år?  ……eller måske andre kan gøre sig gældende i de stærke felter på de legendariske 21,1 km i Københavns gader.

Så vi skal afsted igen allesammen…

CPH Halvmaraton er som sædvanlig både et motionsløb, et af Nordtrims udvalgte løb og et DM på distancen.

Det betyder, at deltagerne skal tilmelde sig via et specielt link, så alle kan blive tilmeldt til DM – og så vi kan få genereret alle de klubhold (i de forskellige aldersklasser), der er mulighed for.

Du tilmelder dig som følger:

Gå ind på dette link:

cphhalf.dk/dm-klubmedlem

Brug følgende brugernavn og password for at logge ind:

Brugernavn: 1050254
Password: 636088

,,,,,,,,,,og tilmeld dig så løbet som vanligt.

 

Skriv et svar