Nyløbere i 2022 – velkommen til de nye løbekolleger

Løb er bare sjovere, når du løber med andre…. og fællesskabet i en løbeklub er noget unikt, som man ikke kan hente på FaceBook eller alene på gader og stræder.

Vinterens kolde og mørke tid afløses snart af lysere tider, og derfor vil Nordtrim – løbeklubben i Gribskov kommune – stille trænerkapacitet og træningsstruktur til rådighed for dem, der gerne vil i gang med motionsløb og som gerne vil være en del af klubbens fællesskab.

Nordtrim tilbyder et planlagt forløb over ca 3 måneder med 3 træningsdage pr uge (tirsdag, torsdag og søndag) orkestreret af Lotte og Kirsten og med hyggelige nordtrimmere som træningsmakkere og fartholdere. Forløbet er gratis at følge for medlemmer af Nordtrim, nye og gamle.

Alle kan være med, både dig der aldrig har løbet før og dig, der allerede har løbet lidt. Vi glæder os til at byde jer velkommen og vise jer den fantastiske natur, vi har her i Gribskov. Tirsdagog torsdag løber vi kl. 18 – primært i Valby Hegn. Søndag løber vi kl. 9 primært i Tisvilde Hegn fra parkeringspladsen ved Bækkebro. Du vil opleve både store stier, som du måske kender i forvejen, men du vil helt sikkert også møde små stier og hemmelige steder – du kan roligt glæde dig.

Nordtrims nyløbere mødes første gang tirsdag den 29. marts kl 18.00 ved p-pladsen på Bukkarvej (Valby hegn). Her starter vi med et kort intromøde, laver lidt løbergymnastik og lunter en lille tur til sidst.

Forløbets finale bliver klubbens sommerløb for alle nordtrimmere på 5 eller 10 km, som afsluttes af den årlige sommerfest.

Kom til første træningsdag den 29. marts kl 18.00 – men pas på; du bliver bidt af motionen og fællesskabet 🙂

Skriv et svar