Arrangement – søvnen, din ven

  1. januar kl 18.45-21.00    hos ERA Biler, Rundinsvej 39, 3200 Helsinge

Vi fortsætter vores arrangementsrække i Nordtrim Academy. Efter en omgang i 2021/22 med kostprincipper og masser af træningsteknikker er vi nu kommet til en af de mere bagvedliggende ”dopes” – søvnen.

Vi bruger ca. 1/3 af vores liv på at sove, og en dårlig søvnkvalitet har stor betydning for din ydeevne og trivsel. Under søvnen sker der en lang række af forskellige processer, som alle har stor betydning for dit helbred, din restitution og din psyke. Søvn er den reneste naturmedicin, der holder humøret højt og sygdomme fra døren. Helt uden bivirkninger.

Søvnmangel og søvnforstyrrelser er decideret skadeligt for kroppen og kan føre til et hav af livstruende sygdomme. En nylig undersøgelse viste at cirka halvdelen af alle danskere lider af det, der kaldes ’dårlig søvnkvalitet’. Så hvis du vender og drejer dig i sengen, fordi du ikke kan falde i søvn, så er du langt fra den eneste.

Mikael Rasmussen, som er søvnekspert med en mission om at få os til at sove bedre, kommer og fortæller om hvad der sker under søvnen og søvnens betydning; Mikael giver gode fif og teknikker til at forbedre vores egen søvn.

Mikael fortæller også – med afsæt i den nyeste forskning – om hvad der sker under søvnen, og hvordan vi (som motionister og mennesker) får gavn af en god søvnkvalitet. Og ikke mindst hvilke risici en dårlig søvn indebærer.

Nordtrim er sammen med ERA biler i Helsinge vært ved en omgang lækker barista-kaffe og lidt sødt til ganen.

Deltagelsen er gratis, men fordrer bindende tilmelding på nedenstående link senest 16. januar 2023.

No-show koster dig 50 kr

LINK TIL TILMELDING

Skriv et svar