Nyløberhold i Nordtrim – anno 2023

Også i år starter vi hold op for løbere, som gerne vil deltage i vores herlige løbefællesskab i Nordtrim.

Vi afholder en introaften for interesserede den 13. marts kl 19 i Helsingehallen.
Her vil vi fortælle lidt om Nordtrim, hvad vi som klub tilbyder, hvordan man som medlem falder bedst til i klubben samt hvordan nyløberforløbet er planlagt.
Vi vil derudover tale med alle fremmødte, så vi allerede på mødet kan få et indtryk af, hvordan vi bedst muligt understøtter det nye medlems udvikling i løbeskoene og samtidig får afstemt forventningerne.
Til mødet er Nordtrim vært ved lidt vådt og tørt – og vi garanterer, at (næsten) alle spørgsmål bliver besvaret + at de fremmødte har et klart indtryk af hvordan deres kalender bliver påvirket positivt af en ny og sund hobby.
Målet for nyløberne er at kunne gennemføre Royal Run den 29.05.23 – at kunne løbe hele den distance, man vælger (5 eller 10 km).
Vi udleverer på mødet træningsplanen for hele perioden frem imod målet. Så kan man lettere fastholde sin egen udvikling med selvtræning, hvis man en enkelt gang er forhindret i at møde op til fællestræningen.
Vi har på FB lagt følgende op (kan komme i forskellige variationer) – hvis du støder på opslaget, så del med alle dem, som du tænker kunne være interesseret:
Hvad skal dit nytårsfortsæt være for 2023?
Nordtrim – Løbeklubben i Gribskov kommune – starter nye hold op. Så hvis du drømmer om at løbe Royal Run til maj, så mød op til intromøde den 13.03.2023.
Nordtrim stiller trænere og et veltilrettelagt træningsprogram til rådighed, så alle der minimum kan løbe 1 km ved træningsstart i marts, kan gennemføre Royal Run – 5 eller 10 km i slutningen af maj.
Se mere på www.nordtrim.dk  😀
Vi vil i starten af marts stille fartholder-hold. Hvis du gerne vil give lidt af dig selv til fordel for en ny klubkammerat, så skriv til Lotte Larsen på FB eller mail (lotte.larsen3200@gmail.com). Lotte kontakter dig efterfølgende.

Skriv et svar