Nyløbere 2017

Så er det tid til at starte et nyt hold for nye løbere. Det sædvanlige superteam af trænere, Søren, Jock og Jacob er klar til at stå for træningen, suppleret af Kirsten og Hanne på sidelinien.
Starten er sat til MANDAG den 20. marts 2017 kl. 1930 i Cafe Mille. Her holder vi introaften, hvor de nye vil kunne høre meget mere om hvad de kan forvente - og hvad vi forventer af dem som nyløber hos Nordtrim. Der kommer tillige et par medlemmer fra et af de tidligere hold og fortæller om deres opfattelse af forløbet - hvordan det startede og hvordan det endte.
Første træningsdag bliver dagen efter TIRSDAG den 21. marts kl. 1800 v/Helsinge Hallen.
Træningen er for alle med lyst til at blive ført ind i en verden med sved, ømme muskler, vind i håret, sjov og spas, natur oplevelser, fællesskab, kammerater, personlig udvikling sundhed, morgenmadsløb, foredrag, sommerfester mv.

Under kyndig vejledning med uddannede trænere bliver løberne introduceret for gang, løb, hop, spring, styrkeøvelser, coretræning mv, således at kroppen stille og roligt bliver stærkere og sundere – en rigtig fed fornemmelse! Vi starter træningen helt forfra og bygger langsomt på, således, at man efter de 12 uger forløbet varer, vil kunne løbe 5 km. uden eller med kun 1-2 pauser.
Alle er velkomne til at deltage - det eneste vi kræver er, at man møder op til de 3 ugentlige træningsaftener og deltager aktivt. Vi mødes i Helsingehallen's foyer.

Al træning foregår samme tid og sted, som resten af klubben, tirsdag/torsdag kl. 1800 – søndag kl. 0900. Som ny løber bliver du derfor hurtigt en del af klubben. Du behøver ikke at have løbet i forvejen, blot du har lyst til at give den gas, træne 2-3 gange om ugen, så vil du opleve fremskridt, udvikling og glæden ved et løbefællesskab.
Tag godt imod vores nye løbere

2016-Nyløberne samlet til Liselejeløbet