Nyløbere 2018

Så er det tid til at starte et nyt hold Nyløbere igen. Det sædvanlige team af trænere - Søren, Hanne, Kirsten og Jock, bistået af Nordtrims andre trænere -  er klar til at stå for træningen
Starten er sat til MANDAG den 5. marts 2018 kl. 1930 i Cafe Mille. Her holder vi introaften, hvor de interesserede vil kunne høre meget mere om hvad de kan forvente - og hvad vi forventer af dem som nyløber hos Nordtrim. 
Første træningsdag bliver dagen efter, TIRSDAG den 6. marts kl. 18.00 v/Helsinge Hallen (vi mødes i hallens foyer).
Træningen er for alle med lyst til at blive ført ind i en verden med sved, ømme muskler, vind i håret, sjov og spas, natur oplevelser, fællesskab, kammerater, personlig udvikling sundhed, morgenmadsløb, foredrag, sommerfester mv.

Under kyndig vejledning med uddannede trænere bliver løberne introduceret for gang, løb, hop, spring, styrkeøvelser, coretræning mv, således at kroppen stille og roligt bliver stærkere og sundere – en rigtig fed fornemmelse! Vi starter træningen helt forfra og bygger langsomt på, således, at man efter de 12 uger forløbet varer, vil kunne løbe 5 km. uden eller med kun 1-2 pauser.
Alle er velkomne til at deltage - det eneste vi kræver er, at man møder op til de 3 ugentlige træningsaftener og deltager aktivt. Vi mødes i Helsingehallen's foyer.

Al træning foregår samme tid og sted, som resten af klubben, tirsdag/torsdag kl. 18.00 – søndag kl. 09.00. Som ny løber bliver du derfor hurtigt en del af klubben. Du behøver ikke at have løbet i forvejen, blot du har lyst til at give den gas, træne 2-3 gange om ugen, så vil du opleve fremskridt, udvikling og glæden ved et løbefællesskab.

2017-Nyløberne samlet til en træningsaften i Valby Hegn