Her træner vi

Vi forsøger at udnytte de fantastiske forhold, vi har her oppe i Gribskov Kommune og løber flere steder - både i skoven, på stranden, og rundt i gader og stræder. Nedenfor ser du de 3 faste steder, vi starter fra - alt efter sæson. Vi laver jævnligt alternativer, men det vil altid fregå af kalenderen, hvor vi en given dag løber. Feks. har vi Morgenmadsløb 9-10 gange om året, hvor vi starter fra forskellige steder i Tisvildeleje.

Valby Hegn

I sommerhalvåret foregår træning tirsdag og torsdag i Valby Hegn. Vi mødes kl. 18:00 ved det lille halvtag, hvor Sundhedsporet starter. Vi har typisk opvarmning i en 10 minutters tid, hvorefter vi deler op i de hold man ønsker at løbe i. Om tirsdagen løber vi med de hold man ønsker og det program som trænerne har lagt. Om torsdag er der intervaltræning af forskellig art

Helsinge Hallerne

I vinterhalvåret flytter vi tirsdags- og torsdagstræningen til Helsinge Hallerne, hvorfra vi starter - vi mødes inde i foyer'en. Om tirsdagen er det rundt i Helsinges gader og stræder sammen med det ønskede farthold. Enkelte tirsdage smutter vi i skoven med vores pandelamper. Torsdagen er stadig intervaltræning og afvikles rundt i Helsinge på passende pladser og rolige veje.

Søndagstræning

Om søndagen er det ude i skoven ved Bækkebro det sker! Kl. 9.00 søndag morgen mødes vi friske for at nyde den dejlige skov - både sommer og vinter. Typisk er det den dag, hvor der løbes længere end normalt og flere af holdene løber tillige trail (løb "uden for fast banet sti/vej"). Da det ikke er alle, der ønsker at løbe langt eller trail, er der som regel altid alternativer.