Maratontræning med Nordtrim

Nordtrim tilbyder struktureret træning op imod CPH maraton. Træningen starter i januar med tempotræning (tirsdag), forskellige intervaller (torsdag) suppleret med lang LSD tur om lørdagen. Vores søndagstræning bruges til restitution og bakketræning, så mulighed for 4 træningsdage frem mod løbsdagen i maj.

Det hele planlægges af vores dygtige og rutinerede maratonløbere, og differencers til hver enkelt løber/fartgruppe.

Et maraton er for mange et stort løbemål, og det kan være svært at selvtræne op til så lang en distance. Det er her vi som din lokale løbeklub virkelig kan gøre en forskel for dig! Med en struktureret træningsplan med den rette opbygning, råd og vejledning fra rutinerede maratonløbe sikre det, at du når dit mål.

Løbefællesskabet giver også en afgørende motivation og inspiration når det bliver lidt ”hårdt” til træningen! I Nordtrim har vi en lang erfaring med maratontræning og har flere løbere med PR under 3 timer.

Vi løber i 4 forskellige farthold – fra 5 min/km til 6.30 min/km og det forventes at du er vant til at løbe, og at du kan løbe 8-10 km uden pause.

Som et tilbud er der åben maratontræning hver lørdag kl. 9.00 fra Helsinge Hallen. Her er altså fri adgang for alle, også ikke-nordtrim’ere.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte formand Jens Bjerre, tlf. 28496249 eller formand@nordtrim.dk

Vi glæder os til at se en masse glade løbere.