Maratontræning med Nordtrim


Går du med en drøm om at gennemføre Københavns maraton i 2020, så er det ved at være tid at starte op på den strukturerede løbetræning.
Nordtrim tilbyder igen i år sammen med Sparta og Dansk Atletik Forbund en maratonpakke med fællestræning frem imod Københavns maraton i 2020.

Et maraton er for mange et stort løbemål, og det kan være svært at selvtræne op til så lang en distance. Det er her, en lokal løbeklub som Nordtrim virkelig kan gøre en forskel for den enkelte; for – ud over at du får en træningsplan med den rette opbygning op imod målet – så er løbefællesskabet i en klub også en afgørende motivationsfaktor. I Nordtrim har vi en lang erfaring med at opbygge træningsprogrammer, så man ”bliver klar” når konkurrencedagen oprinder. Vi har 20 uddannede løbetrænere, hvoraf de allerfleste selv har gennemført flere maraton, og det betyder at vi kan tilbyde træning som dækker bredt i både fart og distance.

Vi løber i 4 forskellige farthold – fra 5 min/km til 6.30 min/km og det forventes at du er vant til at løbe, og at du kan løbe 8-10 km uden pause.

Vi afholder infomøde torsdag den 19. december kl 19.30 i Cafe Mille, Helsinge Hallen – kom og hør mere.

Vi starter den åbne træning primo januar 2020 med løb hver lørdag kl 9.00 fra Helsinge Hallen. Der er fri adgang for alle.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte Kasper Hvitved på telefon 2859 5822 – eller Nordtrims formand, Anna Uhrenholt, på 23739250. 

Vi glæder os til at se en masse glade løbere.