Maratontræning med Nordtrim

Går du med en drøm om at gennemføre Københavns maraton i 2019, så er det ved at være tid at starte op på den strukturerede løbetræning.
Nordtrim tilbyder i samarbejde med Sparta og Dansk Atletik Forbund en maratonpakke med fællestræning frem imod Københavns maraton i 2019.

Et maraton er for mange et stort løbemål, og det kan være svært at selvtræne op til så lang en distance. Det er her, en lokal løbeklub som Nordtrim virkelig kan gøre en forskel for den enkelte; for – ud over at du får en træningsplan med den rette opbygning op imod målet – så er løbefællesskabet i en klub også en afgørende motivationsfaktor. I Nordtrim har vi en lang erfaring med at opbygge træningsprogrammer, så man ”bliver klar” når konkurrencedagen oprinder. Vi har 20 uddannede løbetrænere, hvoraf de allerfleste selv har gennemført flere maraton, og det betyder at vi kan tilbyde træning som dækker bredt i både fart og distance.

Vi løber i 4 forskellige farthold – fra 5 min/km til 6.30 min/km og det forventes at du er vant til at løbe, og at du kan løbe 10 km uden pause.

I år tilbyder Nordtrim en Maratonpakke til nye medlemmer, så man får ”det hele” i én og samme portion. Pakken består af et medlemskab af Nordtrim, klubtøj (Fusion t-shirt og jakke) og startnummeret til Københavns maraton den 19. maj 2019. Dertil kommer et unikt trænings­fællesskab sammen med resten af klubbens maratonløbere og det specifikke træningsforløb, som er skruet sammen så deltagerne topper til selve løbsdagen. Det eneste, deltageren selv skal tilføje, er faktisk viljen og tiden til at følge og gennemføre træningsprogrammet.

Maratonpakken er for nye medlemmer i Nordtrim, og består af

  • klubtøj (Fusion t-shirt og jakke)
  • medlemskab i klubben
  • et startnummer til Københavns maraton
  • samt kvalificeret træning og dejligt løbefællesskab.

Pris kun kr. 1.400,00
Samlet værdi af pakken er kr. 1.730,00

Første dag i træningsprogrammet er 10. november 2018 kl 9.00 fra Helsinge Hallen. Fra februar 2019 har vi åben træning hver lørdag fra Helsinge Hallen som en del af maratontræningen – her er der fri adgang.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte Nordtrims formand, Anna Uhrenholt, på 23739250

Vi glæder os til at se en masse glade løbere.