Maratontræning med Nordtrim

Normalt (når det ikke er Corona-tid) tilbyder Nordtrim struktureret træning op imod Københavns maraton – vi starter lige efter nytårsaften med at tilføje lørdagen til vores tre øvrige ugentlige træningssamlinger og så trapper vi eller op til medio maj, hvor løbet plejer at blive afholdt i Københavns gader.

Det gør vi også i 2021!! Selv om vi ikke ved, om løbet afholdes i København, har vi alligevel maratontræning på nordtrim-programmet! HVIS Københavns maraton ikke afvikles i 2021, har vi allerede nu besluttet at holde et maratonløb i Helsinge og omegn på den samme dato – vores dedikerede træningsindsats skal ikke have været forgæves.

Et maraton er for mange et stort løbemål, og det kan være svært at selvtræne op til så lang en distance. Det er her, en lokal løbeklub som Nordtrim virkelig kan gøre en forskel for den enkelte; for – ud over at du får en træningsplan med den rette opbygning op imod målet – så er løbefællesskabet i en klub også en afgørende motivationsfaktor. I Nordtrim har vi en lang erfaring med at opbygge træningsprogrammer, så man ”bliver klar” når konkurrencedagen oprinder. Vi har 20 uddannede løbetrænere, hvoraf de allerfleste selv har gennemført flere maraton, og det betyder at vi kan tilbyde træning som dækker bredt i både fart og distance.

Vi løber i 4 forskellige farthold – fra 5 min/km til 6.30 min/km og det forventes at du er vant til at løbe, og at du kan løbe 8-10 km uden pause.

Vi starter den åbne træning primo januar 2021 med løb hver lørdag kl 9.00 fra Helsinge Hallen. Der er fri adgang for alle, også ikke-nordtrimmere.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte Kasper Hvitved på telefon 2859 5822 – eller Nordtrims formand, Anna Uhrenholt, på 23739250. 

Vi glæder os til at se en masse glade løbere.