Træning i NORDTRIM

Natur, hygge, fed stemning, godt humør, kammerater, sundhed, oplevelser, udvikling, sved, ømme muskler – ja alt det og mere til får du ved at løbe sammen med os andre i  Nordtrim.

Vi mødes 3 gange om ugen – tirsdag kl. 18:00 (vinter kl. 17:45), torsdag kl. 18:00 og søndag kl. 09:00.Med 5 fartgrupper, forskellige distancer og to fartgrupper for vores nye løbere, har vi plads til alle! Vi hygger os med sjov og anderledes opvarmning, inden vi løber ud på dagens tur med en træner i spidsen.

Struktureret træning med udgangspunkt i vores træningsplaner frem mod CPH Half og Marathon, som tilpasses til de enkelte fartgrupper, så alle får en tur svarende til niveau og ambitioner.  Så 5 fartgrupper kan blive til 6, 7 el 8!

Træningsugen er opdelt, således at vi både træner løb med indlagt temposkift, interval (højintenst løb) og lang langsom distance. Dette mix er ifølge den nyeste forskning den bedste formel til at blive en både hurtigere og mere udholdende løber.

Træningen fordeler sig således:

Tirsdag kl. 18:00 (vinter kl. 1745), ca. 11 km med indlagt temposkift. I vintertiden suppleres med Bootcamp fra kl. 19:00-19:30.
Sted: Valby Hegn, p-plads Bukkarvej. (vintertid Helsinge Hallen)

Torsdag kl. 18:00 tilbyder vi intervaltræning, men alternativt i vintersæsonen også en pandelampetur i skoven. I sommertiden hygger vi sidste torsdag i måneden med grillpølser mv.
Sted: Valby Hegn, p-plads Bukkarvej. (vintertid Helsinge Hallen)

Lørdag kl. 09:00 Maratontræning(foråret) ½ maratontræning (sommer/efterår). Se under maraton.

Søndage (og helligdage) kl. 09:00 – Lang tur i Tisvilde hegn – forskellige fartgrupper. Her løbes trail på hyggelige singletrack, skovstier, bakker mv.
Sted: Tisvilde hegn – typisk fra Bækkebro P-plads (Frederiksværkvej/Bækkebrovej), tjek selv kalenderen.

Mødesteder fremgår af kalenderen.