Nyt medlem

Udbuddet af motionsløb i det ganske land er utrolig stort, og som løber er det sjovt at komme ud til løb - og ikke mindst at komme ud blandt andre løbere og opleve intensiteten, specielt lige op til start. Og det er lige meget om man er eliteløber eller nyløber, det er lige spændende hver gang.
Kunne du tænke dig at komme med i et løbefællesskab, hvor det sociale vægtes højt og man har det sjovt, skulle du ta' og melde dig ind i Nordtrim. Udfyld nedenstående formular med navn, adresse osv. Herefter vil du modtage en opkrævning fra vores kasserer på den opgivne mailadresse, og når du har indbetalt det første års kontingent, er du medlem - velkommen til.
Den 6. april 2021 kl 18.00 starter vi et Nyløberhold op, som indeholder et træningsforløb på 3 måneder rettet mod begyndere eller løbere i dårlig form.
Hvis du har lyst til at blive en del af Nordtrims løbefællesskab, så kom til vores mødested i Valby hegn (p-pladsen ved Bukkarvej) og hør mere, inden vi lunter/løber en lille tur sammen.
Du melder dig ind i klubben, når du har besluttet om du vil deltage i forløbet.

Indmeldelse af nyt medlem

Årets kontingentopkrævning udsendes altid via e-mail lige efter årets generalforsamling.

Hvis du ikke modtager mailen, kan det skyldes, at vi ikke har din mailadresse. Hvis det er tilfældet, bedes du venligst sende din mailadresse til kasserer@nordtrim.dk

Medlemskontingent (Gældende for perioden 01.04.2021 – 31.03.2022)

Enkelt medlemsskab til 300 kr.
Familiemedlemsskab til 400 kr.
Passivt medlemsskab 150 kr.

Dine børn er familiemedlemmer til og med deres fyldte 25. år. Derefter skal de oprettes som enkeltmedlemmer i Nordtrim.

Hvis du indmelder dig i perioden 01.12.21-31.03.22, betaler du halvdelen af kontingentet.