Nyt medlem

Kunne du tænke dig at komme med i et løbefællesskab med struktureret træning frem mod dine mål, men også hvor det sociale er i højsædet med mange fælles arrangementer, ex morgenmadsløb, foredrag, klubløb, klubture, fester mv. Det er altid sjovt og inspirerende, at møde frem til træning og få lidt snak inden dagens træningspas.

Den 14. marts 2023 kl. 1750 starter vi et Nyløberhold op, som indeholder et træningsforløb frem til sommerferien, rettet mod begyndere eller løbere, som vil i gang igen efter skade. Introaften den 13. marts kl. 1900 i Høyers Lounge, Helsinge Hallen, Idrætsvej 21, 3200 Helsinge.

Er du allerede etableret løber, så har vi flere hold/fartgrupper, og finder også et til dig!

Hvis du har lyst til at blive en del af Nordtrims løbefællesskab, så kom til vores mødested i Valby Hegn (p-pladsen ved Bukkarvej) eller Helsinge Hallen (vintertid - se kalender på hjemmesiden) og hør mere, inden vi lunter/løber en lille tur sammen. Du melder dig ind i klubben, når du har besluttet om du vil deltage i forløbet.

Udfyld nedenstående formular med navn, adresse osv. Herefter vil du modtage en opkrævning fra vores kasserer på den opgivne mailadresse, og når du har indbetalt det første års kontingent, er du medlem - velkommen til.

Indmeldelse af nyt medlem

Årets kontingentopkrævning udsendes altid via e-mail lige efter årets generalforsamling.

Hvis du ikke modtager mailen, kan det skyldes, at vi ikke har din mailadresse. Hvis det er tilfældet, bedes du venligst sende din mailadresse til kasserer@nordtrim.dk

Medlemskontingent (Gældende for perioden 01.04.2023 – 31.03.2024)

Enkelt medlemskab til 400 kr.
Familiemedlemskab til 500 kr.
Passivt medlemskab 150 kr.

Dine børn er familiemedlemmer til og med deres fyldte 25. år. Derefter skal de oprettes som enkeltmedlemmer i Nordtrim.

Hvis du indmelder dig i perioden 01.12.22-31.03.23, betaler du halvdelen af kontingentet.