Nyt medlem

Kunne du tænke dig at komme med i et løbefællesskab med struktureret træning frem mod dine mål, men også hvor det sociale er i højsædet med mange fælles arrangementer, ex morgenmadsløb, foredrag, klubløb, klubture, fester mv. Det er altid sjovt og inspirerende, at møde frem til træning og få lidt snak inden dagens træningspas.

Er du allerede etableret løber, så har vi flere hold/fartgrupper, og finder også et til dig!

Hvis du har lyst til at blive en del af Nordtrims løbefællesskab, så kom til vores mødested i Valby Hegn (p-pladsen ved Bukkarvej) eller Helsinge Hallen (vintertid – se kalender på hjemmesiden) og hør mere, inden vi lunter/løber en lille tur sammen. Du melder dig ind i klubben, når du har besluttet om du vil deltage i forløbet.

Klik på nedenstående link til vores medlemsoprettelse og udfyld formularen. Herefter vil du modtage en opkrævning fra vores kasserer på den opgivne mailadresse, og når du har indbetalt det første års kontingent, er du medlem – velkommen til.

Tilmelding til: Enkeltmedlem

Tilmelding til: Familiekontingent

(Vigtigt: Efter oprettelse af familiekontingent skal familiemedlemmer oprettes i vores medlemskartotek. Send derfor mail til kasserer@nordtrim.dk med fornavn, efternavn og fødselsdato på alle familiemedlemmer)

 Medlemskontingent (Gældende for perioden 01.04.2024 – 31.03.2025)

Enkelt medlemskab til 400 kr.
Familiemedlemskab til 500 kr.
Passivt medlemskab 150 kr.

Dine børn er familiemedlemmer til og med deres fyldte 25. år. Derefter skal de oprettes som enkeltmedlemmer i Nordtrim.