Tur til Anders´ødegård i Blekinge d. 3. – 5. maj 2019

Gå ikke glip dette enestående tilbud!
Vores hus er smukt beliggende i en rydning i skoven 8-9 km fra Olufström. Olufström er en by på størrelse med Helsinge. Her er fine indkøbsmuligheder.
Huset er omgivet af de flotteste skove og jeg tror man kan løbe helt til Nordkap herfra, uden at komme ud af skoven – så vi kan få løbet alle de kilometer som vi lyster 😊😊 i den fedeste natur.

Huset ligger også i det kendte fiskeområde Kronofiske Harasjömåla.
Her er der masser af fiskesøer og en fantastisk flot fluestrøm, hvor der kan fanges de flotteste lakseørreder.
Fra Malmø er der ca. 170 km eller ca. 2 timers kørsel til huset.

I hovedhuset findes 9 faste sengepladser og 4 fold-ud-senge. Skulle vi blive flere end der er plads til i hovedhuset (det håber jeg virkelig) er der ubegrænset plads stenladen lige ved siden af. Der installeret en brændeovn i stueetagen og på første sal og på 1. sal er der super hyggeligt og fint at sove på en luftmadras. Der er 2 bad/toiletter, et i stueplan og et på 1. sal. Huset og de tilhørende bygninger er i et åbent område, hvor der er et par bålpladser og masser af brænde til fri afbenyttelse. I kan se lidt mere om huset på dette link: fritid-fisk.dk

I nærområdet er der masser af seværdigheder. 
Ved Lønsboda f.eks., som ligger 10-15 km væk findes bl.a. et granitbrud, hvor der brydes sort diabas. Granitten er helt ren sort. Granitten er blandt de tungeste granitter, der findes.
Stedet hedder Svarta Bergen og der ligger et museum umiddelbart ved siden af det aktive åbne brud. Det er klart et besøg værd.
I Lønsboda findes en lille butik, hvor en stenhugger sælger fantastisk flotte ting lavet af granitten fra dette brud.

Mørrum ligger 15-20 km fra ødegården i modsatte retning af Lønsboda. Her løber Mørrum elven igennem, kendt som et af verdens bedste laksefiskevande. Valhalla er et spektakulært udsigtspunkt tæt ved Olufström højt over søen Orlunden.

Alt i alt en tur I ikke kan gå glip af.
Planen er at køre til Olufström fredag ved kl. 15. Man kan også køre lidt senere, hvis det passer bedre. Retur fra Olufstöm til DK søndag efter frokosten.
I skal kun selv betale for mad, drikke og benzin. Og vi skal jo ha lidt godt at spise og ”noget hygge”, så jeg tænker at finde et par frivillige, som kan være med til at lave maden til fredag aften samt hjælpe med indkøbene.

Tilmelding til anders@nordkranen.dk senest 15. april 2019.
Men skriv bare nu - der er ingen grund til at vente  😉 

Skriv et svar