Fremtidens træningstilbud

Tirsdagstrail….. sidste skud på stammen af forskellige løbetræningstilbud i Nordtrim 👍
Der er mange ønsker og mange holdninger i klubben. Vi vil derfor gerne invitere alle nordtrimmere til en lille snak om træningssamlingerne i Nordtrim – og hvad er mere passende end at vi snakker om hvilken retning vores træningstilbud skal tage, når mange har afsluttet forårstræningen med Københavns Maraton?
Vi inviterer på grillpølser, en håndbajer, en masse hygge og lidt snak omkring emnet: “Hvordan får vi genetableret løbefællesskabet i Nordtrim – hvad skal der til?” på tirsdag, d. 21/5 kl.  19-21 i Høbjerghytten. DU har et ønske, en holdning eller et velplaceret indspark – det er 100% sikkert – så kom og deltag i snakken, så vi kan finde melodien sammen igen.
Vi ses 😀

Skriv et svar