NORDTRIM PÅ STRAVA

STRAVA er en platform, som mange motionister og elitesportsfolk over hele Verden bruger til at dele ruter, træning, coaching og meget andet.

Martin Aaskilde har oprettet en Nordtrim-gruppe i STRAVA, som vi alle er velkomne til at joine.

 

 

 

Martin skriver:

Løbeklub og fællesskab

Har du nogen gange tænkt om de andre i klubben er lige så udfordret som dig når I løber op ad Frøbakken eller spurter op og ned i slugterne med tungen langt ude af halsen og lungerne bare kræver en pause?

Har du måske tænkt at det kunne være lidt sejt hvis du kunne se de andres træningsmetoder og planer?

Eller hvad hvis du selv kunne lægge dine egne alternative træningsplaner ud og dele med andre, der måske træner til de samme konkurrencer/løb/events som dig selv?

Nu har du muligheden for at følge med i hvad de andre i vores klub træner, hvor meget samt hvilke typer træningspas, de løber.

Vi har den 30. august 2019 oprettet Nordtrim som lukket Løbeklub/fællesskab på STRAVA og det er mit håb at så mange af klubbens medlemmer har eller på sigt får lyst til at deltage og på den måde dele deres træningspas og erfaring med andre klubmedlemmer.

Mulighederne med STRAVA er mange.

Ud over at følge med i de andre klubmedlemmers træning og konkurrencer kan vi bruge STRAVA til at dele ruter – både i løbesko og på cykel – og strukturerede træningsplaner designet til at nå et givent mål eller konkurrence.  STRAVA er meget brugt af løbetrænere til at evaluere på den enkeltes træningspræstation og dermed kunne give coaching, målrettet den enkelte ift niveau og målsætning – så den mulighed har man også, når man opretter sig på STRAVA.

STRAVA fungerer også som et socialt community a la Facebook, hvor man kan oplyse om kommende træningsplaner, kommende Events, konkurrencer, foredrag, dele erfaring vedrørende løbeskader, oplyse om kommende fester og meget mere. Men den del kan vi lige vente med at tage i brug…

 

Hvad skal du gøre for at blive medlem af klubben?

Det første du skal gøre er at oprette en profil på STRAVA (måske har du allerede en).

Dernæst skal du have dit løbe ur til at synkroniserer med STRAVA.

Til sidst skal du finde Nordtrim på STRAVA og anmode om adgang.

 

Når du får adgang, er du klar – og en ny forhåbentlig spændende verden åbner sig for dig og dine løbekammerater. Håber at have vækket din nysgerrighed og glæder mig til at se hvordan du træner samt dele mine egne data med dig.

Venlig hilsener

Martin Aaskilde

Skriv et svar