Løbefester i Nordtrim – tjek her :-)

Så er sommerferien vist slut for de fleste, men heldigvis har Corona-situationen sikret af mange er blevet i DK og dermed (helt sikkert :-)) har vedligeholdt sin løbeform.

Og det bliver der brug for (løbeformen) med nogle tætpakkede eftersommermåneder forude.

Om en god uges tid rykker hverdagstræningen tilbage til Helsinges omegn, og her tilbyder vi den sædvanlige træningsstruktur, som lige giver dig lidt ekstra på kontoen, når du skal med ud på de kommende nordtrimture og nordtrimløb.

Og glæd dig bare!…….

Allerede den 22. august inviterer Jesper Vieth til ø-løb, hvor vi skal ud på en hyggelig 12’er ude midt i Issefjorden.

5. september inviterer Lars Lundin på en lidt længere tur i Søderåsen (Sverige), hvor der både bydes på op- og nedløb i en superlækker svensk naturpark.

Dagen efter (06.09) afholder vi Nordtrims klubmesterskab (god afjogning efter Søderåsen :-)). Efter klubmesterskabet hylder vi vinderne over en bid fælles morgenmad.

Den 13. september afholder vi årets nye påhit – Nordtrim halvmaraton 🙂

CPH Half er aflyst, men datoen er jo allerede reserveret, så vi fyrer den af på Gribskovs landeveje. Vi lægger en fed rute, sætter depoter op og sikrer underholdningen og forplejningen for både heppere og løbere i målområdet.

Allerede ugen efter (19.09) afvikles Nordtrims store løbefest, hvor vi afholder Dirty8 i en Nordtrim-udgave – løbet, hvor du selv bestemmer rute, distance og starttidspunkt. Eneste krav er, at du slutter samtidig med resten af feltet. Alle kan deltage her!!  Vi fyrer den max af bagefter med egen kok, kæmpe grill, øl-anlæg, musik og masser af andet festivitas.

Til alle løb (undtagen Ø-løbet og Søderåsen-turen) opsætter vi vores nye Nordtrim-målur, så du kan tjekke din tid ved målgang – men også for at skabe en ”rigtig” målfest-stemning 🙂

 

Vi vil ved alle nordtrim-arrangementerne overholde myndighedernes krav iht Corona-situationen, så vi vil derfor bede dig holde øje med Facebook og www.nordtrim.dk (både nyhederne og kalenderen) for at sikre din tilmelding i rette tid.

 

Det bliver en superhyggelig eftersommer, så kom med til klubfællesskabet!

Skriv et svar