Så starter vi træningen op igen – læs strukturen her:

Hej alle Nordtrimmere

Vi åbner for klubbens løbetræning igen! Vi har nu modtaget nyt fra DGI med retningslinjer for at mødes til træning og konkurrencer. (Klubløb)

Derfor starter vi træningen på tirsdag den 10. november kl. 18.00 fra Helsinge hallen. Vi ved at træning alene ikke helt holder motivationen i top, hvorfor vi også vil tilbyde flere af de klubløb, som vi havde stor succes med i september, hvor klubmesterskab, Nordtrim Half og ”rundeløb” (Dirty7) havde stor deltagelse.

Vi har allerede planlagt en Nordtrim Half eller 10 km til afvikling den 20. december! Se mere i dit nye klubblad!

I klubbladet er vores nye træningstilbud beskrevet, og den plan vil vi følge så tæt som muligt, så det giver god, varieret og struktureret træning over ugen.

Retningslinjerne gør, at vi kan mødes op til 10 i hver gruppe, og der skal være 2 m eller mere mellem grupperne.

Vi har træner/fartholder på i hver fartgruppe, men det er op til alle at sikre at retningslinjerne overholdes, herunder hurtigt at få opdelt gruppen, hvis den bliver større end de 10.

 

Tirsdag (tempoture i Helsinges gader) og torsdag (pandelampeløb i Valby hegn eller løb med styrketræning indlagt i gaderne):

DU beslutter inden du kommer, hvilken fartgruppe du ønsker at løbe med den pågældende dag. Kig på kortet, hvor gruppen samles og gå direkte til det punkt.

Fartgrupper, tirs og tors:

  • -5.00: (SPOT #1)
  • 5.10-05.20: (SPOT #2)
  • 5.40-05.50:( SPOT #3)
  • 6.10-06.20:( SPOT #4)
  • +6.40 : (SPOT #5)

Vi varmer op i de enkelte grupper. Samtidig med at vi stadig overholder afstandskravene.

Søndagstræning fra Bækkebro:

Her har vi 4 fartgrupper, og også her skal DU beslutte hvilken gruppe, du ønsker at løbe med den pågældende dag. Bliver vi mere end 10 så deler vi op i 2 grupper.

Fartgrupper (tempoet svarer til landevej):

  • 5.00 (SPOT #1)
  • 5.30(SPOT #2)
  • 6.00 (SPOT #3)
  • 6.30 (SPOT #4)

Vi varmer op i de enkelte grupper. Samtidig med at vi stadig overholder afstandskravene.

 

Vi er glade for at vi igen kan ses til fællestræning! Men for at det kan lade sig gøre, skal retningslinjerne overholdes – vi gider ikke besøg af Coronapolitiet eller sure læserbreve i Ugeposten! Og frem for alt, så gider vi ikke mere smittespredning!

Skriv et svar