Hvordan træner man, når årene stakker sig op??

Nordtrim Academy er igang!!!!

Vi har allerede haft Nickolaj fra KSO på besøg, hvor han har fortalt om løbeskader – hvorfor de opstår, hvordan man undgår og hvordan man kommer tilbage.

Og han kommer heldigvis igen.

Torsdag den 25. november kl 18 i Tisvilde skole, Tisvilde Hovedgade kommer Nickolaj og forklarer om de forandringer, som vores krop udsættes for i løbet af den sidste halvdel af livet. De forandringer, som sætter vores løbepræstationer under pres – og som gør, at vi skal tænke i lidt anderledes baner, når vi ønsker at fortsætte med det gode løbeliv. Vi får en dosis teori og får vist en masse gode øvelser, som vi selv kan udføre derhjemme.

Anden omgang bliver 24. februar kl 18-21 på Tisvilde skole.

Tilmelding er ikke nødvendig.

Kom i løst tøj og løbesko.

SES 🙂

Skriv et svar