Information om Nyløbertræning i Nordtrim

 

Informationsmøde mandag den 11. marts kl. 1900 i Helsinge Hallen Cafe HH.

Nordtrim, løbeklubben 🏃i Gribskov Kommune, inviterer til løbetræning for nyløbere.  Løb er bare sjovere, når du løber med andre…. fællesskabet i en løbeklub er noget unikt, som man ikke kan hente på Facebook eller alene på gader og stræder.Vi er på vej  mod lysere tider☀️ og derfor vil Nordtrim stille trænerkapacitet og træningsstruktur til rådighed for dem, der gerne vil i gang med motionsløb og som gerne vil være en del af klubbens fællesskab.Nordtrim tilbyder et planlagt forløb over 3 måneder med 3 træningsdage pr uge (tirsdag, torsdag og søndag) med hyggelige Nordtrimmere som træningsmakkere og fartholdere😀

Kom og bliv inspireret – se hvem vi er, hør hvorfor vi løber og hvad vi som social løbeklub kan tilbyde dig.

Alle kan være med, både dig der aldrig har løbet før og dig, der allerede har løbet lidt. Vi glæder os til at byde jer velkommen til løb – tirsdag og torsdag løber vi kl. 18 – primært i Valby Hegn. Søndag løber vi kl. 9 primært i Tisvilde Hegn fra parkeringspladsen ved Bækkebro.Vi starter træningen tirsdag 12. Marts kl. 18.00 fra Helsinge Hallerne. Kom til første træningsdag og hør vores nye tiltag – men pas på; du bliver bidt af motionen og fællesskabet

Skriv et svar