Kaiser Sport – ny tøjsponsor

Vi har i Nordtrim skiftet tøjsponsor – fra Løberen til Kaiser Sport og Ortopædi.

Det betyder, at vi som nordtrimmere får gode rabatter på alle ydelser hos Kaiser Sport – både butik, webshop, klinik og ortopædisk værksted.

Kaiser Sport er en specialbutik for løbere – de har topuddannet personale og har eet mantra: Kunden i centrum. Det omfatter både topkvalificeret support og vejledning, men også at man bliver testet på flere parametre ifm køb af sko og klinikydelser.

En af ændringerne i forbindelse med den nye aftale er, at klubtøj handles direkte med leverandøren – og ikke længere gennem klubben. Klubtøj købes på klubaftenen, du vælger, prøver og betalertøjet i butikken. Der kommer tryk på tøjet, og alle får efter få dage sit nye klubtøj.

Aftalen med Kaiser Sport er mere detaljeret beskrevet i det kommende klubblad, som udkommer den 12. marts til Generalforsamlingen.