Nordtrims nye samlingssted i Helsinge er en realitet

Vi har fået brugsret til den ene af spejderhytterne bag Bymosehegn – nærmere bestemt Høbjerghytten, Ved Skoven 6.

Hytten er yderst velegnet til vores behov. Den ligger i kanten af Høbjerg hegn, hvor vi kan løbe mindre ture. Den ligger tæt på Valby hegn, hvor vi kan løbe lidt længere, og så ligger den i Helsinge by så vi også kan få bytræningen fra samme sted.

Hytten er lidt større end THOKs klubhus, men har desværre ikke badefaciliteter. Alligevel vil det være oplagt at anvende hytten til klubfester og ikke mindst som samlingssted efter hverdagstræning – til lige at slå sig ned med en kop kaffe eller vand for at vende dagens løbetur eller fortsætte snakken fra sporet.
Også klubbens forskellige udvalg – og bestyrelsen – har med hytten fået et naturligt samlingssted, hvor en høkerbajer kan have sin faste plads i køleskabet.

Hytten ejes af Helsinge UngdomsCenter (HUC), og de har selvsagt førsteret til hytten. Alligevel anser vi det som usandsynligt, at Nordtrims tider bliver annekteret af HUC. Vi er i rigtig god dialog med ledelsen på HUC, og har aftalt både husorden, spilleregler og bookingmetoder – og vi oplever, at HUC (trods deres store behov for at kunne agere agilt) vil strække sig langt for ikke at “forstyrre” vores aftener.

Vi hilser første gang på hytten til vores sommerfest, den 31. juni, hvor  vi første gang træner fra Ved Skoven 6 – og det fortsætter så hver tirsdag og torsdag, i hvert fald september måned med. Efterfølgende vil vi evaluere, om vi skal rykke tilbage til Helsingehallen i vinterperioden, og kun anvende hytten om sommeren.

Vel mødt 😉

Skriv et svar