Maratontræning

Går du med en drøm om at gennemføre Københavns maraton i 2019, så er det ved at være tid at starte op på den strukturerede løbetræning.
Nordtrim tilbyder i samarbejde med Sparta og Dansk Atletik Forbund en maratonpakke med fællestræning frem imod Københavns maraton i 2019.

Et maraton er for mange et stort løbemål, og det kan være svært at selvtræne op til så lang en distance. Det er her, en lokal løbeklub som Nordtrim virkelig kan gøre en forskel for den enkelte; for – ud over, at du får en træningsplan med den rette opbygning op imod målet – så er løbefællesskabet i en klub også en afgørende motivationsfaktor. I Nordtrim har vi en lang erfaring med at opbygge træningsprogrammer, så man ”bliver klar” når konkurrencedagen oprinder. Vi har 20 uddannede løbetrænere, hvoraf de allerfleste selv har gennemført flere maraton, og det betyder at vi kan tilbyde træning som dækker bredt i både fart og distance.
Vi har lavet en særlig maratonpakke til nye medlemmer, men selve træningstilbudet gælder selvfølgelig også alle nuværende medlemmer af Nordtrim.

Læs mere her om maratonpakke og træningen….

Skriv et svar