Fællestræning op imod CPH Half

Så kan Nordtrim igen invitere til fællestræning for alle frem mod CPH HALF 2019.

I samarbejde med Sparta tilbyder Nordtrim træning for alle fra lørdag den 3. august kl. 0900 v/Helsinge Hallen.

 

Vi løber i 4 fartgrupper, 5.00, 5.30, 6.00 og 6.30 hver lørdag frem til den 7. sep.

Vi starter med 12 km den 3. august, og øger distancen til 16/18 km over de kommende lørdage. Der vil være trænere på alle fartgrupper, som alle har prøvet distancerne og kender til træning frem mod ½ maraton.

De enkelte træningsdage vil blive lagt op på vores kalender og som begivenhed på Facebook – så kig her for dagens distance og hvor turen går hen. Alle ture kan afkortes, så mærk efter og føler du behov, så finder vi en god tur hjem.

Dette tilbud er for alle (også ikke medlemmer) så kom frisk – vær med i et sjovt og inspirerende forløb, hvor vi hjælper hinanden, så alle er klar til at fyre den max af søndag den 15. sep. til CPH. HALF.

 

Skriv et svar