Nyt klubtøj – bestil din gratis t-shirt

Kære Nordtrimmer

Så er det nye klubtøj undervejs. Vi skifter fra Fusion til Craft og får superlækkert og funktionelt tøj i klubbens sædvanlige blå farve.

Ud over at være i et let og åndbart materiale, så er kendetegnet ved den nye t-shirt og løbejakke, at vi ikke trykker logoer på, men at de bliver indfarvet i tekstilet. Det gør bl.a. at man kan ånde gennem selv større tegninger (feks. det store Nordtrim på ryggen).

Som tidligere fortalt, så er der en gratis t-shirt til alle nordtrimmere. Det betyder, at vi skal have jeres størrelse, så vi kan bestille de rigtige hjem til jer.

Du skal derfor aller-aller-senest onsdag den 13. november udfylde formularen, som kommer op når du trykker på nedenstående link. Én formular pr medlem! Hvis du ikke udfylder inden fristen, så kan du ikke komme i betragtning til den gratis t-shirt.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfpjqkr04QNYOArmHCCgsMS98iWjBgji0mrolZSgsLzSLisZw/viewform?usp=sf_link

Du kan også via formularen bestille både den nye løbejakke, singletten og den nye fede udgave af vores sædvanlige blå hoodie. Priserne fremgår af formularen, og er meget attraktive ift normal butikspris – vi har virkelig fået vredet noget ud af Kaisersport denne gang 😉

 

Der er indrettet et avanceret prøverum, hvor både t-shirt, singlet og jakke hænger fremme til fri afprøvning. Prøverummet er i Annas carport på Hvidekærvej 5 i Helsinge. Her er både installeret afskærmning, så naboer ikke kan kigge med, og elektrisk lys, så man kan komme efter solnedgang.

Så kom forbi, når det passer dig. På den måde kan du se og prøve alle de lækre artikler, inden du bestiller.

 

Denne gang bestiller du via formularen, fremtidige bestillinger vil fremgå af vores hjemmeside, når vi får aftalt detaljerne med Kaisersport.

 

Det tager jo lidt tid at indfarve de mange meter tekstil, som skal bruges til alle vores t-shirt 🙂  så vi forventer først, at tøjet lander her i Helsinge i slutningen af februar. Hold øje med vores hjemmeside og Facebook, når februar er ved at være opbrugt.

 

OBS OBS – aller-aller-sidste bestilling er 13. november 2019 🙂

Skriv et svar