Sommerfest

Nordtrim sommerfest lørdag d. 19. august 2017.

Selv om det ikke helt kan mærkes på temperaturen, så er det sommer, og det skal fejres med en løbetur og fest i Tisvilde Hegn. Vi mødes kl. 15.00 ved Naturrummet til en lille fælles løbetur, hvor alle kan være med. Eneste mulighed for bad er en tur i havet, eller en truckervask på toilettet. Vi er alle i samme båd 😉

Nordtrim sørger for grillmaden (kød, kylling, pølser) samt tilbehør. Du medbringer selv service og drikkevarer. Festen holdes i vores nyindkøbte sesam-sesam-fold-dig-ud-telt. Det er selvfølgelig blåt. Har du mulighed for at medbringe en grill eller nogle borde og stole, må du meget gerne skrive det på nedenstående email.

Vi glæder os til en hyggelig eftermiddag/aften i Nordtrim ånd.

Festlige hilsner fra
Aktivitetsudvalget.

 

P.S. S.U. senest søndag d. 13. august på email: Pollas@os.dk

Skriv et svar