Har Tisvilde hegn en fremtid???

Kom med og hør hvad der foregår på vores hjemmebane – Tisvilde Hegn – og bland dig i debatten.

Naturstyrelsen tager alle som har lyst med på tur og fortæller om de ændringer, der vil ske, når Tisvilde Hegn og 6 andre skovområder overgår til urørt skov eller anden biodiversitetsskov. Naturstyrelsen fortæller bl.a , hvordan overgangsperioden er tilrettelagt, indtil områderne overgår til urørt skov i hhv. 2026 for løvskov og 2066 for nåleskovsområder.

Formålet med ekskursionen er at informere om, hvordan området forvaltes i overgangsperioden og på langt sigt. Men målet er også at høre vores synspunkter og diskutere fremtidens skove. I løbet af 2019 skal der laves forvaltningsplaner for hvert udpeget område, som går mere i detaljer med, hvad der skal ske fremover.

Det foregår
Lørdag d. 9. februar kl. 13.30-15.30: Tisvilde Hegn
Mødested: P-plads ved Asserbo Slotsruin, Bisp Absalonsvej 28, 3300 Frederiksværk

Se nærmere på dette link:

https://naturstyrelsen.dk/lokale-enheder/lokale-nyheder/2019/januar/nsj_ture-om-bioplaner/

Skriv et svar